Poze Brașov.
Imagini din călătorii şi din Braşov!

CV Meu Mai multe

Tag Archives: Auto

Am circulat cu Uber in Brasov , o experienta cool!

Ieri  5 .03.2017 am mers  pentru prima data  cu Uber in Brasov.Poate  va intrebati ce e Uber ? Uber este o alternativa la Taxi , mult mai eleganta ,ma icomoda si nu exista sa nu itivina masina la adresa. Daca anulezi comanda  trebuie sa platesti   7 lei, cursa minima este de 6 lei. Va ofer…
Citeşte mai mult

Cum functioneaza aplicatia Uber

Vulcanii Noroiosi de la Berca ,Judetul Buzau

Vulcanii  Noroiosi de la Bercala Paclele Mari si Paclele Mici (la 12 km de Berca) au fost descoperiti de francezul H. Cognand, in 1867, cu ocazia unor prospectiuni petroliere. In anul 1924, aceasta zona a fost declarata rezervatie naturala.
Vulcanii noroiosi sunt de fapt cratere in miniatura. Gazele naturale aflate la mai mult de 3000 metri adancime, in drumul lor catre suprafata, intra in contact cu panza freatica si solul argilos.

Felmer, un sat uitat de autoritati si de cei de la companiile de telefonie mobila.

M-am hotarat   sa scriu despre   un sat pitoresc   dar lasat in urma  cu 50 de ani  de autoritati.Nu exista  drum asfalatat de la intrarea in sat pina in sat este un drum de   tot rasul pietruit ,sa nu  mai vorbesc de  drumul plin de gropi dinspre Fagaras   ce trece  peste  Dealul Galatiului.
Felmer (în dialectul săsesc Fälmern, în germană Felmern, în maghiară Felmér)] este un sat în județul Brașov, în Podișul Hârtibaciului. Aparține de comuna Șoarș.
Denumirea își are originea în numele unui preot care s-a stabilit în acel loc, împreună cu mai multe familii de coloniști, venite în anul 1206, și care au întemeiat un sat, căruia i-au dat numele preotului: Felmer, ulterior numele apărând și sub forma Felmern.

Babele – Sfinxul -Caraiman – Parcul National Bucegi

Tin sa marturisesc ca nu mai urcasem in Parcul National Bucegi la Babele  de la varsta de 12 ani adica de foarte mult timp de cand era aparatul cu film alb - negru si cand ca sa scoti o fotografie color pe hartie era foarte scump. nemaivazut
Am prins o vreme superba , un cer senin de un albastru .
O sa revin cu imagini.